بیش از ۱۰۰ نفر از ماموران پلیس مصری در طول مسیر منتهی به گورستان دستهایشان را حلقه کرده و در هر دو طرف مسیر قرار گرفته بودند.
به گزارش کاویان گلد به نقل از اطلاعات آنلاین، ۱۵ بهمن ۱۳۵۳ جهان عرب متاثر از درگذشت امکلثوم بود. روزنامه اطلاعات که خبر را در صفحه اول خود پوشش داده بود دراین باره نوشت:
«امکلثوم؛ آوازهخوان شهیر مصری دیروز در ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه به وقت محلی در بیمارستان معادی قاهره بدرود زندگی گفت. وی از پنجشنبه گذشته به دنبال یک خونریزی حاد مغزی در بیمارستان بستری شده بود. در اعلامیهای که از طرف بیمارستان راجع به مرگ امکلثوم انتشار یافته گفته شده که آوازهخوان محبوب دنیای عرب بیش از یکصد ساعت با مرگ جنگید. خبرگزاری مصری خاورمیانه که گزارش مرگ امکلثوم را قبل از خبرگزاریهای دیگر منتشر کرده بیوگرافی او را نیز در گزارشها آورده است. امکلثوم که به هنگام مرگ ۷۸ سال داشت «ستاره شرق» لقب گرفته بود و در سراسر دنیای عرب چنان محبوبیتی داشت که سران این ممالک غالبا وقتی گذارشان به قاهره میافتاد فرصت حضور یافتن در لااقل یکی از رسیتالهای آواز او را از دست نمیدادند. بیماری امکلثوم که سرانجام عصر روز دوشنبه منجر به مرگ وی شد تقریبا از دو سال قبل آغاز گردید. وی که مبتلا به ناراحتیهای شریانی شده بود به وسیله برجستهترین پزشکان مصری تحت معالجه قرار گرفت و حتی برای درمان بیماری خود به آمریکا انگلستان و فرانسه نیز سفر کرد اما پزشکان این ممالک به وی گفتند که روش پزشکان هموطن خودش برای درمان کردن بیماری او بهترین روش بوده است.»