در سراسر دنیا نیز رستورانهای زنجیرهای فست فود زیادی وجود دارند که با فعالیت در کسب و کار و سرو مرغ سوخاری رونق گرفتهاند. با این وجود متخصصان و کارشناسان تغذیه بر این باورند که مرغ سوخاری یکی از ناسالمترین مواد غذایی روی کره زمین است.
به گزارش خبرآنلاین، از جمله کسب و کارهای جدید در عرضه مواد غذایی، مرغ سوخاری کیلویی هستند که توانستهاند در مدت کوتاهی به دلیل قیمت پائینتر و عرضه سریعتر، هم آمار عرضهکنندگان را افزایش دهد و هم مشتریان زیادی را به خود جلب کنند.
البته افزایش مصرف مرغ سوخاری و تب مصرف آن تنها مختص به کشور ما نیست. در سراسر دنیا نیز رستورانهای زنجیرهای فست فود زیادی وجود دارند که با فعالیت در کسب و کار و سرو مرغ سوخاری رونق گرفتهاند. با این وجود متخصصان و کارشناسان تغذیه بر این باورند که مرغ سوخاری یکی از ناسالمترین مواد غذایی روی کره زمین است.
همشهری نوشت: در اینکه مرغ سرخ شده ممکن است طعم خوشمزهای داشته باشد، شکی نیست. اما آیا تا به حال به عواقب سلامتی ناشی از خوردن این ماده غذایی فکر کردهاید. اگر نمیدانید چرا مصرف زیاد و تقریبا مداوم مرغ سرخ شده دشمن شماره یک شماست و پیروی از چه راهکارهایی باعث کاهش مضرات آن میشود، این مطلب را بخوانید.
عوارض مصرف مرغ سوخاری خوردن مرغ سوخاری به طور منظم، به معنای استخدام یک قاتل خاموش با قراردادی طولانی مدت است. هر زمان که تمایل زیاد به خوردن مرغ سوخاری داشتید و به این نتیجه رسیدید که این تمایل دارد تبدیل به یک رویه و عادت میشود مراقب این عوارض باشید:
افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تعداد بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ در حال افزایش است. اگر چاق هستید یا با کلسترول بالا، به ویژه سطوح کلسترول بد (LDL) بالا سر و کار دارید، این خطر چندین برابر افزایش مییابد. سبک زندگی کم تحرک زمینه ابتلا به بسیاری از بیماریها از جمله دیابت نوع ۲ را در افراد افزایش داده است.
نوسانات خلقی غیرقابل توضیح ارتباط بین روده و مغز حدود یک دهه پیش به خوبی ثابت نشده بود. با این حال، تحقیقات در مورد میکروبهای روده به طور قابل توجهی نحوه مطالعه خلق و خو و شرایط مزمن مانند اضطراب و افسردگی را تغییر داده است. اکنون با درک بهتر محور مغز – روده، میدانیم که خلق و خوی ما به شدت تحت تاثیر نوع غذایی که می خوریم است. دستگاه گوارش نیز با میلیونها سلول عصبی به نام نورون ها پوشیده شده است که به هضم غذا و تنظیم خلق و خو کمک میکنند.
میزان سروتونین (هورمون شادی) روده شما تا حد زیادی بر اساس تعداد باکتری های خوب میکروبیوم روده تنظیم شده است. به عنوان مثال، خوردن غذاهای سرخ شده به طور منظم میتواند باعث تشکیل باکتریهای بد بیشتر و منجر به التهاب در بدن شود. این باعث نوسانات خلقی غیر قابل توضیح میشود و ممکن است بر روابط شما با سایر افراد تاثیر بگذارد.
کلسترول بالا و احتمال حمله قلبی مصرف منظم مرغ سرخ شده، کلسترول بد (لیپوپروتئین کم چگالی شما را تا سطح هشدار دهندهای بالا میبرد). در نتیجه چربی میتواند در شریانهای شما تجمع پیدا کند و به مرور زمان باعث باریک شدن آنها شود، که احتمال ابتلا به حمله قلبی را افزایش میدهد. برای سالم ماندن، باید کلسترول بد خود را کاهش دهید و سطح کلسترول خوب (لیپوپروتئین با چگالی بالا) را بهبود بخشید. باید به این نکته هشدار دهنده توجه داشته باشید غذاهای چربی که در حرارت بالا سرخ شدهاند، حریف شماره یک کلسترول خوب هستند.