بهترین روش برای پخت تخم‌مرغ آب‌پز بی‌نقص

پختن تخم‌مرغ یکی از ساده‌ترین کارهایی است که می‌توان در آشپزخانه انجام داد. اما به نظر می‌رسد که بسیاری از افراد تاکنون این کار را به روش نادرستی انجام داده‌اند.

بهترین روش برای پخت تخم‌مرغ آب‌پز بی‌نقص

به گزارش خبرآنلاین، دانشمندان روشی را کشف کرده‌اند که باعث می‌شود تخم‌مرغ به‌طور یکنواخت پخته شود، به‌گونه‌ای که زرده حالتی خامه‌ای داشته باشد و سفیده آن نه بیش از حد شل باشد و نه خیلی سفت. البته، این روش برای کسانی که به تخم‌مرغ نیم‌پز شش‌دقیقه‌ای عادت دارند، یک ایراد دارد: بیش از نیم ساعت زمان می‌برد.

تیمی از مهندسان مواد در ایتالیا با آزمایش ۳۰۰ تخم‌مرغ به دنبال بهترین روش برای پخت آن بودند، به‌گونه‌ای که از نظر بافت، طعم و ارزش غذایی بهترین نتیجه حاصل شود. آن‌ها روش‌های مختلفی را بررسی کردند؛ از جمله تخم‌مرغ آب‌پز سفت، نیم‌پز، روش «سووید» که در رستوران‌های لوکس استفاده می‌شود و یک تکنیک کاملاً جدید.

به نقل از روزیاتو، روش جدید شامل جابه‌جایی تخم‌مرغ بین آب جوش و آب سرد، آن هم هشت مرتبه است که به گفته‌ متخصصان، روشی عالی برای پخت کامل تخم‌مرغ محسوب می‌شود. این روش مشکل زرده‌ کاملاً پخته و سفیده‌ نیم‌پز را که در روش‌های معمول جوشاندن تخم‌مرغ ایجاد می‌شود، برطرف می‌کند.

در این روش، محققان توانستند دمای سفیده را به ۸۵ درجه سانتی‌گراد و دمای زرده را به ۶۵ درجه سانتی‌گراد برسانند که دمای ایده‌آلی برای پخت آن محسوب می‌شود. راز این تکنیک، بیرون آوردن مداوم تخم‌مرغ از آب جوش و غوطه‌ور کردن آن در آب سرد است که باعث می‌شود زرده سفت نشود و در عین حال سفیده به‌آرامی به اندازه‌ کافی بپزد.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *