۶۰ سال پیش صدور جواز بقالی در محدوده صنفی بقالیها مشکل اصلی این صنف در تهران بود.
به گزارش کاویان گلد، افزایش چشمگیر شاغلان به شغل خواروبارفروشی در دهه ۱۳۴۰ و صدور جواز کسب بدون رعایت محدودیتهای صنفی به معضلی در تهران تبدیل شده بود.
براساس گزارش روزنامه اطلاعات ۱۴ آبان ۱۳۴۳، طبق آمار خانه اصناف ۱۵ هزار بقال در تهران کسب خود را با سرمایهای در حدود حداقل ۵۰ تومان راه انداخته بودند.
بخشهایی از گزارش روزنامه اطلاعات درباره وضعیت بقالیها و خوار و بار فروشیهای تهران بخوانید و عکسی از یک خواروبار فروشی در همان سالها تماشا کنید.
۲۲۳۲۲۵