"/>

بروسلی از تحصیل در رشته فلسفه تا آموزش ورزش رزمی به رومن پولانسکی/ هنرمندی که هنر رزمی را در دنیا زنده نگه داشت

بروسلی نماد فرهنگی و افسانه هنرهای رزمی در سال ۱۹۴۰ در بیمارستان چینی در سانفرانسیسکو به دنیا آمد. نام او را «لی جون فان» گذاشتند. خانواده او اهل هنر بودند. لی هوی‌چوان، پدر او خواننده اپرای کانتونی بود که بروسلی را در سنین پایین با هنرهای نمایشی آشنا کرد و بعد از نقل مکان به هنگ کنگ به دنیای هنرهای رزمی وارد شد. علاقه او به فعالیت‌های رزمی کاری موجب شد بروس در سن دوازده سالگی به عنوان نماینده تیم بوکسِ مدارس  در مسابقات شرکت کند.

بروسلی از تحصیل در رشته فلسفه تا آموزش ورزش رزمی به رومن پولانسکی/ هنرمندی که هنر رزمی را در دنیا زنده نگه داشت

پریسا ساسانی: فیلم‌های رزمی بروسلی موجی از محبوبیت برای او ایجاد کرد که این مجبوبیت در ایران در دهه ۶۰ با دوبله شخصیت بروسلی توسط زنده یاد حسین معمارزاده به اوج خود ‌رسید و مخاطبان ان زمان مهمترین فیلم‌های این رزمی چون «بازی مرگ»،«مشت‌های خشم»، «مارلو»، «اژدها وارد می‌شود»،«خشم اژدها» را از طریق ویدئو و یا بعضا در پخش‌های تلویزیونی به تماشا می‌نشستند.

آشنایی بروس با هنرهای رزمی با یادگیری مهارت های پایه‌ ای در سبک «تای چی» از پدرش آغاز شد و رفته رفته تحت نظر استادان با تجربه در کاراته خبره شد و از سن ۱۳ تا ۱۸ سالگی تحت تعلیم استاد هنگ کنگی خود «ییپ من» قرار گرفت. او بوکس غربی را نیز فرا گرفت و در سال ۱۹۵۸ در مسابقه فینال قهرمانی بوکس با ناک اوت کردن «گری الم»  که خود از قهرمان‌های این مسابقه بود توانست به شهرت برسد.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *