با برنامه‌ریزی می‌توان مریوان را به قطب گردشگری ملی تبدیل کرد

فرماندار مریوان گفت: مریوان این نگین گردشگری ایران با برخورداری از جاذبه‌های فرهنگی، تاریخی و اقتصادی متنوع، نیازمند توجه و سرمایه‌گذاری بیشتر در سطح ملی است تا بتواند جایگاه واقعی خود را در نقشه گردشگری کشور پیدا کند.

با برنامه‌ریزی می‌توان مریوان را به قطب گردشگری ملی تبدیل کرد

به گزارش کاویان گلد از سنندج، اسماعیل احمدی فرماندار مریوان در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: مریوان با وجود ظرفیت بالای گردشگری، آنچنان که باید و شاید در سطح ملی شناخته نشده است.

وی از سیاست‌مداران و مردم خواست تا در راستای انتخاب مریوان به عنوان یک تفریحگاه مناسب تلاش کنند، زیرا این شهر از تنوع مسافرتی بالایی برخوردار است و می‌تواند به کاهش حجم مسافرت‌ها به مناطق شمالی کشور کمک کند.

فرماندار مریوان با اشاره به شناخته شده بودن این شهر در غرب کشور، بر لزوم توجه بیشتر به آن در سطح ملی تاکید کرد.

وی فرصت اربعین را عاملی برای افزایش گردشگران به مریوان دانست و با استناد به گزارش‌ها، خاطرنشان کرد که در نوروز سال ۱۴۰۴، برخی از مسافرانی که در ایام اربعین از این مسیر عبور کرده بودند، مریوان را به عنوان مقصد گردشگری نوروزی خود انتخاب کردند.

احمدی با بیان اینکه مریوان تنها به طبیعت زیبای خود شناخته نمی‌شود، افزود: امسال در شهر مریوان آبشار صخره‌ای آبی و تندیس ماموستا قانع توسط استاد هادی ضیاه الدینی ساخته شده است.

وی همچنین به بافت فرهنگی غنی، رقص کردی، طبیعت بکر، دریاچه زیبای زریوار و غذاهای محلی مریوان اشاره کرد و این موارد را ظرفیت مناسبی برای افزایش گردشگران به این شهر برشمرد.

فرماندار مریوان در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات دولت در راستای توسعه این منطقه پرداخت و گفت: در مجموعه برنامه‌های راهبردی و تغییرات ملموس و تاثیرگذار، پایانه مرز باشماق حائز اهمیت است و در تراز تجاری رتبه اول و دوم را دارد. وی با اشاره به تلاش دولت برای ارتقای این مرز، تملک اراضی کشاورزی مرز باشماق را مهم‌ترین اقدام در چند سال گذشته دانست.

فرماندار مریوان در ادامه با اشاره به اینکه امسال محوطه ترانشیپمنت مرز باشماق راه‌اندازی خواهد شد، افزود: در حال حاضر بیش از ۲۰۰۰ نفر در این مرز مشغول به کار هستند و موجب اشتعالزایی شده است.

احمدی به اجرای طرح ساماندهی مرز باشماق اشاره کرد و گفت: این پروژه با پیشرفت فیزیکی ۲۳ درصدی در حال انجام است و در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار اجرا می‌شود.

وی با توجه به تجاری بودن مرز، از تردد مسافربری نیز در آن خبر داد و اعلام کرد که روزانه ۷ هزار نفر از این مرز تردد می‌کنند.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *