در این مطلب به نقل از این متخصص طب سنتی به موادغذایی که در یخچال میتوانند سمی شوند، اشاره کردهایم.
به گزارش خبرآنلاین نگهداری غذاها در یخچال به سالم ماندن آنها کمک میکند، اما هر غذایی را نمیتوان در یخچال محافظت کرد و برخی از غذاها کپک میزنند یا سمی میشوند یا باکتری جذب خود میکنند. برای حفظ سلامت کلی بدن دانستن نکاتی درباره غذاهایی که نمیتوان در یخچال نگهداری کرد، ضروری است.
همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: فناوری نوین با ارائه وسایل و لوازمی از مایکروویو گرفته تا یخچال، زندگی را آسانتر کرده است. اما، آیا می دانید که در بسیاری از مواقع، این لوازم میتوانند عامل بیماریها نیز باشند؟ یخچال یکی ازاین لوازم است. هدف اصلی از نگهداری مواد غذایی در یخچال، کاهش حرارت غذا، کاهش دمای آن و نگهداری طولانیتر است. دکتر دیمپل جانگدا، متخصص طب سنتی، در یک پست اینستاگرامی، چند غذای طبیعی را فهرست کرده که در یخچال میتوانند سمی شوند.
در این مطلب به نقل از این متخصص طب سنتی به موادغذایی که در یخچال میتوانند سمی شوند، اشاره کردهایم.
سیر
دکتر دیمپل جانگدا در ویدیوی خود که در اینستاگرام انتشار داده پیشنهاد کرده است: سیر پوست کنده نخرید و آن را در یخچال نگذارید زیرا خیلی زود شروع به کپک زدن میکند. کپک سیر با سرطان مرتبط است. همیشه سیر با پوست بخرید، فقط قبل از پختن پوست آن را بکنید و بیرون از یخچال نگهداری کنید.
پیاز
پیاز در برابر دمای پایین مقاوم است. وقتی آن را در یخچال قرار میدهید، نشاسته آن به شکر تبدیل میشود و شروع به کپک زدن میکند. مردم معمولا این عادت را دارند که نصف پیاز را بریده و نیمی دیگر را در یخچال نگهداری کنند. هرگز این کار را نکنید، زیرا تمام باکتریهای ناسالم را از محیط اطراف به خود جذب میکند.
زنجبیل
وقتی دوباره زنجبیل را منجمد میکنید خیلی سریع شروع به کپک زدن میکند و این کپک با نارسایی کلیه و کبد مرتبط است. آن را در یخچال قرار ندهید. زنجبیل به عنوان یک گیاه دارویی یک ماده بسیار مغذی است. گفته میشود که خوردن زنجبیل میتواند یبوست و سایر علل نفخ و گاز روده را کاهش دهد. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است.
برنج
مردم عادت دارند برنج پخته شده را در یخچال نگهداری کنند، اما در واقع، برنج یکی از موادی است که زودتر کپک میزند و اگر قرار است آن را در یخچال نگهداری کنید، ۲۴ ساعت بیشتر نگه ندارید. سازمان خدمات بهداشت ملی بریتانیا در این باره در گزارشی تحقیقی اعلام کرده است که برنج را نباید در یخچال به مدت بیش ۱ روز تا گرم شدن مجدد نگهداری کرد چرا که احتمال سمی شدن آن وجود دارد. این گزارش همچنین به این نکته اشاره میکند که وقتی برنج را دوباره گرم میکنید، همیشه بررسی کنید که کاملا دم بکشد. همچنین برنج را نباید بیش از یک بار گرم کرد.
سیب زمینی
گفته میشود که نگهداری سیب زمینی در یخچال کار خوبی نیست. بهتر است سیب زمینیها را در کیسهای از جنس کاغذ در دمای اتاق نگهداری کنید تا بافت و طعم آنها حفظ شود. رطوبت یخچال میتواند بافت آنها را تغییر دهد و بیش از حد شیرین کند. فلفل دلمهای را نیز نباید در یخچال نگهداری کرد. برای تردی مطلوب، فلفل دلمهای باید در دمای اتاق نگهداری شود. نگهداری فلفل دلمهای در یخچال باعث میشود که تردی آن کمتر شود.