نماینده مجلس یازدهم گفت: حدود ۳ ماه است که واتساپ رفع فیلتر شده اما مردم گیر افتادند. مردم میخواهند به واتساپ بروند فیلترشکن را خاموش میکنند، میخواهند وارد تلگرام و اینستاگرام و .. شوند فیلترشکن را روشن میکنند و این منجر شده که نارضایتی شکل بگیرد.
به گزارش کاویان گلد، جلال رشیدی کوچی، نماینده مجلس یازدهم، درباره طرح مجلس برای افزایش تعداد نمایندگان گفت: در هر دوره مجلس این اتفاق میافتد. در دوره قبل هم همین اتفاق افتاد. در مجلس برای آن خیلی وقت گذاشتیم و به صورت دقیق کار را پیش بُردیم. البته طبق اصل ۶۴ قانون اساسی باید هر ۱۰ سال، تعداد نمایندگان حداکثر تا ۲۰ نفر افزایش پیدا کند اما تا الان این اتفاق صورت نگرفته، یعنی قاعدهاش این است که در این مدت باید ۴۰ نماینده به مجلس اضافه میشدند. در دوره نهم، دهم و یازدهم طرح افزایش تعداد نمایندگان به صحن آمد ولی از آنجایی که شامل همه حوزههای انتخابیه نمیشد و تعداد حوزههایی که نماینده به آنها اضافه نمیشد بیشتر از حوزههایی بود که نماینده به آنها اضافه میشود بنابراین هیچ وقت این طرح رأی نیاورد.
او در گفتگو با منیبان، افزود: معمولاً دولت با بار مالی طرح افزایش تعداد نمایندگان مخالفت میکند در نتیجه این اتفاق نمیافتد در صورتی که از نظر قانونی باید این امر صورت بگیرد. اما از نظر ابعاد سیاسی، اجتماعی و جغرافیایی یک علامت سوالی همیشه در ذهن من و برخی افراد وجود دارد به این ترتیب که این ۲۹۰ عزیز بزرگواری که الان در مجلس هستند در ابعاد سیاسی، اجتماعی، قانونگذاری و تصمیمات کلان چه جایگاهی دارند که حالا به تعداد آنها هم اضافه شود؟ واقعاً چه تأثیری دارند؟ این موضوع مهم است. مجلس جایگاه اصلی خود را از دست داده است حالا چه با ۲۹۰ نماینده و چه با ۳۳۰ نماینده، در اصل ماجرا خیلی تفاوت ایجاد نمیکند چراکه مجلس جایگاه اصلی خودش را ندارد.