مدیر طیور سازمان سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: این استان در سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۱۳درصدی جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی بود. این افزایش، تولید گوشت مرغ را نیز با جهشی ۱۸درصدی به بیش از ۹۵هزار تن رساند.
به گزارش کاویان گلد از قزوین؛ علی رمضانپور، مدیر طیور سازمان سازمان جهادکشاورزی با اعلام این خبر گفت: در سال گذشته، ۴۹میلیون و پانصد و چهل هزار و پانصد و هفده قطعه جوجه در ۴۱۲واحد مرغداری قزوین ریخته شد که این میزان، ۱۳درصد بیشتر از ۴۳میلیون و ۷۴۷هزار قطعه جوجهریزی شده در سال ۱۴۰۲ است و از برنامه ابلاغی نیز فراتر رفته است.
رمضانپور با اشاره به تاثیر این افزایش جوجهریزی بر تولید گوشت مرغ اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳، بیش از ۹۵ هزار و ۵۵۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شد که در مقایسه با ۸۰ هزار و ۲۰۷تن تولید سال ۱۴۰۲ ، نشاندهنده رشد ۱۸درصدی است.
وی با بیان اینکه به طور متوسط ماهانه ۴میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام میشود، افزود: این دستاوردها نتیجه حمایتهای دولت از تولیدکنندگان و بهبود شرایط پرورش در واحدهای مرغداری استان است.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، افزایش تولید گوشت مرغ را گامی مهم در جهت تامین نیازهای داخلی و ایجاد فرصتهای صادراتی برای استان دانست و ابراز امیدواری کرد که این روند رو به رشد در سالهای آینده نیز ادامه یابد.
46