افزایش چشمگیر تعداد خدمات تصویربرداری در بیمارستان های استان کردستان

مسئول واحد رادیولوژی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، از افزایش چشمگیر تجهیزات و پرسنل تصویربرداری در بیمارستان‌های دانشگاهی استان خبر داد.

افزایش چشمگیر تعداد خدمات تصویربرداری در بیمارستان های استان کردستان

به گزارش کاویان گلد از سنندج، روژین زاهدی مسئول واحد رادیولوژی معاونت درمان، در راستای روز جهانی رادیولوژی با اشاره به آمار تجهیزات تصویربرداری در بیمارستان‌های استان، اظهار کرد: در حال حاضر، ۲۶ دستگاه رادیولوژی، 6 دستگاه ماموگرافی، ۱۴ دستگاه سی تی اسکن، ۲ دستگاه آنژیوگرافی قلبی و ۶ دستگاه MRI در بیمارستان‌های دانشگاهی استان فعال هستند.

وی افزود: بیمارستان توحید به عنوان مرکز رادیوتراپی استان، مجهز به یک دستگاه شتاب‌دهنده خطی و یک دستگاه توموتراپی است که روزانه تعداد زیادی از بیماران مبتلا به سرطان را تحت درمان قرار می‌دهد. مسئول واحد رادیولوژی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بیان کرد: بیمارستان کوثر نیز با دارا بودن بخش پزشکی هسته‌ای و PET CT Scan، خدمات تشخیصی و درمانی پیشرفته‌ای را به بیماران ارائه می‌دهد.

زاهدی در ادامه به تعداد پرسنل شاغل در حوزه رادیولوژی اشاره کرد و گفت: 277 کاردان و کارشناس رادیولوژی، 7 کارشناس رادیوتراپی و 2 کارشناس پزشکی هسته‌ای در بیمارستان‌های استان مشغول به کار هستند. همچنین، 51 متخصص رادیولوژی در مراکز دانشگاهی استان فعالیت می‌کنند که از این تعداد 18 نفر در شهر سنندج مستقر هستند. وی خاطرنشان کرد: براساس آمار ارائه شده، در شش ماهه اول سال 1403، بیش از ۲۸۰ هزار خدمت رادیولوژی، بیش از 146 هزار سی تی اسکن، 30 هزار MRI و 1142 ماموگرافی در بیمارستان‌های دانشگاهی استان انجام شده است. این آمار نشان‌دهنده افزایش قابل توجه مراجعه بیماران به بخش‌های تصویربرداری و ارتقای سطح خدمات درمانی در این حوزه است.

زاهدی با بیان اینکه این دستاوردها حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران در حوزه تصویربرداری و حمایت‌های مسئولین دانشگاه است، ابراز امیدواری کرد که با توسعه بیشتر زیرساخت‌ها و افزایش نیروی انسانی، شاهد ارتقای روزافزون کیفیت خدمات تصویربرداری در استان باشیم.

46

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *